Prijzen

Om u een indicatie te bieden van ons prijsbeleid.

Informatie over onze prijzen

Om u een eerlijk advies en een scherpeprijs aan te bieden nodigen wij u graag uit om ons bedrijf te bezoeken. Op ons showterrein en in onze overdekte showroom kunt u diverse modellen en uitvoeringen bekijken ,tevens kunt u een kijkje nemen in onze fabriek. Op deze manier kunnen wij u het beste overtuigen van onze topkwaliteit en super scherpeprijzen. Hout is tenslotte een natuurproduct wat je moet zien en voelen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij vaak gelijk al een mooie aanbieding voor u maken.

Tevens kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om terplaatse de situatie te bekijken  en tot een passend advies te komen. Nieuwsgierig?  Maak snel een afspraak daar krijgt u geen spijt van. 0511-474655 / 0651359207  info@it-paradyske.nl

Kom gerust langs

Al onze eigen gemaakte producten worden in prefab onderdelen gemaakt dit houdt in kant en klare wanden inclusief ramen en deuren. Onze bouwpakketten worden zo gemaakt dat de montagetijd wordt beperkt tot een minimum en het gemakkelijk te monteren is voor de doe-het-zelver  op deze manier kunt u veel geld uitsparen door zelf de montage te doen, mocht dit niet lukken dan kunt u uiteraard een beroep doen op onze gespecialiseerde montageteams.

Bent u geïnteresseerd in een van onze creaties? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gezellig langs, bel ons of stuur ons een mailtje. We zijn een groot voorstander van persoonlijk contact. Dit maakt het uitleggen van uw plannen een stuk makkelijker voor ons. Kom daarom gerust gezellig langs voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Recent opgeleverde projecten

Prijzen

Bel: 0511 – 474 655 info@houtbouwmaterialen.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Prijzen Om u een indicatie te bieden van ons prijsbeleid. Informatie over onze prijzen Om u een eerlijk advies en een scherpeprijs aan te bieden nodigen wij u graag uit om ons bedrijf te bezoeken. Op ons showterrein

Read More »

Timelapse