Larix overkapping Nr.1

Prachtige larix overkapping voorzien van 28m larix gepotdekseld.

Larix overkapping Nr.1

Larix overkapping voorzien van 28mm larix gepotdekseld met 15 jaar garantie. Op de hoeken en tussen de wanden in zitten larix palen 15 x 15cm. Het dak is uitgevoerd als gebroken kap, voorzijde 220cm, achterzijde 180cm. Als dakbedekking is gekozen voor VHV dakpannen zwart met gevelpannen en larix boeidelen. Het geheel is gemonteerd op een hardhouten fundatiebalk op palen, en de overkapping is ook voorzien van larix balken + liggers en schoren van 15 x 15cm. Voor waterafvoer is gekozen voor een zinken mastgoot m37 met afvoeren tot aan het maaiveld.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Overkapping Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Larix overkapping Nr.1 Prachtige larix overkapping voorzien van 28m larix gepotdekseld. Larix overkapping Nr.1 Larix overkapping voorzien van 28mm larix gepotdekseld met 15 jaar garantie. Op de hoeken en tussen de wanden in zitten larix palen 15 x

Read More »

Timelapse