Houten tuinhuis Nr.3

Houten tuinhuis voorzien van 28mm Fins vuren rabat. 

Houten tuinhuis Nr.3

Houten tuinhuis voorzien van 28mm fins vuren rabat, rvs gespijkerd en 15 jaar garantie. Het tuinhuis heeft een overkapping aan de voorzijde van 50cm, en aan de achterzijde en zijkanten 30cm. Het dak is uitgevoerd als plat dak, en is voorzien van bitumineuze dakbedekking met 30mm isolatie en dakconstructie. Aan de voorzijde van het tuinhuis zitten 2 openslaande merantideuren in merantikozijn en 2 merantiramen. De zijkanten zijn voorzien van langwerpige meranti ramen ± 60 x 130cm.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten tuinhuis Nr.3

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten tuinhuis Nr.3 Houten tuinhuis voorzien van 28mm Fins vuren rabat.  Houten tuinhuis Nr.3 Houten tuinhuis voorzien van 28mm fins vuren rabat, rvs gespijkerd en 15 jaar garantie. Het tuinhuis heeft een overkapping aan de voorzijde van 50cm,

Read More »

Timelapse