Houten tuinhuis Nr.1

Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.

Houten tuinhuis Nr.1

Het houten tuinhuis is voorzien van 19mm geimpregneerd zweeds vuren rabat. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en folie, en zijn de boeidelen voorzien van metalen zetwerk. Het dak is verder afgewerkt met een pvc bakgoot met afvoeren tot aan het maaiveld. Het tuinhuis is verder voorzien van meranti deuren in meranti kozijn en standaard meranti ramen met roeden en glas 67 x 89cm. Prachtig stukje maatwerk ten top! Zoals u hier kunt zien is niets onmogelijk. Zijluifels, kopluifels of zelfs een verspring in het dak. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren!

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten tuinhuis Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten tuinhuis Nr.1 Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. Houten tuinhuis Nr.1 Het houten tuinhuis is voorzien van 19mm geimpregneerd zweeds vuren rabat. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en folie,

Read More »

Timelapse