Houten schuur Nr.5

Prachtige houten schuur met overkapping, uitgevoerd in 32mm.

Houten schuur Nr.5

Prachtige houten schuur met overkapping uitgevoerd in 32mm oud grijs gepotdekseld rvs gespijkerd en met 15 jaar garantie. Het geheel is gemonteerd op een betonvloer met gemetseld muurtje van 30cm hoog. De schuur is voorzien van een overkapping met larix balken + liggers 15 x 15cm. Aan de andere zijde is ruimte voor een kippenhok. Het dak is voorzien van zwarte dakpannen met dakbeschot, en als afwatering is gekozen voor zinken mastgoten m37 met afvoeren tot aan het maaiveld. Verder is de schuur voorzien van een opgeklampte loopdeur 100cm breed en 3 merantiramen met roeden en glas 67 x 89cm.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten schuur Nr.5

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten schuur Nr.5 Prachtige houten schuur met overkapping, uitgevoerd in 32mm. Houten schuur Nr.5 Prachtige houten schuur met overkapping uitgevoerd in 32mm oud grijs gepotdekseld rvs gespijkerd en met 15 jaar garantie. Het geheel is gemonteerd op een

Read More »

Timelapse