Houten garage Nr.9

Een mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.  

Houten garage Nr. 9

Prachtige houten garage voorzien van een gewapende betonvloer 10 cm dik inclusief metselwerk 50 cm hoog. De wandhoogte is 300 cm inclusief 50 cm metselwerk.

De garage is voorzien van 28 mm gepotdekseld lariks rvs gespijkerd met 15 jaar garantie. De wanden zijn voorzien van tengels en folie met isolatie en afgetimmerd met 18 mm spanoplaat. Verder heeft de garage 2 elektrisch bedienbare sectionaldeuren waarvan 1 in de dakhelling meegaat omhoog. De loopdeur is uitgevoerd in meranti met kozijn en voorzien van isolatieglas. De houten garage heeft een afmeting van 800 cm x 800 cm en de carport heeft een afmeting van 300 cm x 800 cm. De garage heeft een totale hoogte van 500 cm.

Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat antraciet met 19 mm dakbeschot en 4 cm tempex isolatie. Carport van plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Garage is gemonteerd te Assen en heeft een richtprijs van 30.000 tot 40.000 euro, afhankelijk van de wensen van de klant.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n garage, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten garage Nr.9

Bel: 0511 – 474 655 info@houtbouwmaterialen.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten garage Nr.9 Een mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.   Houten garage Nr. 9 Prachtige houten garage voorzien van een gewapende betonvloer 10 cm dik inclusief metselwerk 50 cm hoog. De wandhoogte is 300 cm

Read More »

Timelapse