Houten garage Nr.7

Mooie vrij standaard houten garage zonder luifels.

Houten garage Nr.7

Vrij standaard houten garage zonder luifels. De garage heeft een afmeting van 300 x 600cm en heeft een zijwandhoogte van 220cm, met een kap van 45 graden. De garage is voorzien van standaard opgeklampte autodeuren 240cm breed, een hardhouten loopdeur in hardhouten kozijn 2x gegrond en standaard 67 x 89cm meranti ramen zonder roeden met glas. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en folie, en een pvc bakgoot met afvoeren tot aan het maaiveld.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten garage Nr.7

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten garage Nr.7 Mooie vrij standaard houten garage zonder luifels. Houten garage Nr.7 Vrij standaard houten garage zonder luifels. De garage heeft een afmeting van 300 x 600cm en heeft een zijwandhoogte van 220cm, met een kap van

Read More »

Timelapse