Houten garage Nr.6

Prachtige houten garage met inpandige luifel geplaatst in Gaastmeer.

Houten garage Nr.6

Prachtige houten garage met inpandige luifel geplaatst in Gaastmeer. Als bekledingshout is hier gekozen voor 19mm geïmpregneerd zweeds vuren rabat. Het dak is voorzien van metalen dakpanplaten rood met 19mm dakbeschot en folie en afgewerkt met een ronde nok. Aan de voorzijde een stalen kanteldeur. In de topgevel een puntgevelraam. Verder is de garage voorzien van een standaard opgeklampte loopdeur en een aantal meranti ramen met roeden en glas en 2x gegrond.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten garage Nr.6

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten garage Nr.6 Prachtige houten garage met inpandige luifel geplaatst in Gaastmeer. Houten garage Nr.6 Prachtige houten garage met inpandige luifel geplaatst in Gaastmeer. Als bekledingshout is hier gekozen voor 19mm geïmpregneerd zweeds vuren rabat. Het dak is

Read More »

Timelapse