U bent hier


Houten garage 9


Prachtige houten garage voorzien van een gewapende betonvloer 10 cm dik inclusief metselwerk 50 cm hoog. De wandhoogte is 300 cm inclusief 50 cm metselwerk.

De garage is voorzien van 28 mm gepotdekseld lariks rvs gespijkerd met 15 jaar garantie. De wanden zijn voorzien van tengels en folie met isolatie en afgetimmerd met 18 mm spanoplaat. Verder heeft de garage 2 elektrisch bedienbare sectionaldeuren waarvan 1 in de dakhelling meegaat omhoog. De loopdeur is uitgevoerd in meranti met kozijn en voorzien van isolatieglas.

De houten garage heeft een afmeting van 800 cm x 800 cm en de carport heeft een afmeting van 300 cm x 800 cm. De garage heeft een totale hoogte van 500 cm.

Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat antraciet met 19 mm dakbeschot en 4 cm tempex isolatie. Carport van plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Garage is gemonteerd te Assen en heeft een richtprijs van 30.000 tot 40.000 euro, afhankelijk van de wensen van de klant.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst. Bekijk portfolio

Project informatie

Type:

Afgerond binnen: 40 uur.

Gebruikte materialen:

Houten garage


Blader door projecten

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten