Houten berging Nr.2

Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.

Houten berging Nr.2

Houten berging voorzien van 28mm larix gepotdekseld hout rvs gespijkerd en met standaard 15 jaar garantie. Hier is gekozen voor een plat dak met een totale hoogte 250cm. Als dakbedekking is gekozen voor EPDM met 30mm isolatie. De berging is voorzien van een overkapping aan de rechter zijde en is ondersteund door larix palen en liggers van 15 x 15cm. Verder is de berging aan 3 zijden voorzien van een 28mm larix vlonder op hardhouten bankirai balklaag. De berging heeft een afmeting van 250cm x 250cm en heeft binnenin een 28mm vloer op hardhouten bankirai balklaag.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten berging Nr.2

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten berging Nr.2 Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. Houten berging Nr.2 Houten berging voorzien van 28mm larix gepotdekseld hout rvs gespijkerd en met standaard 15 jaar garantie. Hier is gekozen voor een plat dak

Read More »

Timelapse