Houten berging met luifel Nr.1

Houten berging met luifel op hardhouten palen met stelconpoten. 

Houten berging met luifel Nr.1

Houten berging met luifel op hardhouten palen met stelconpoten. De berging is voorzien van 28mm verticaal sponningschroot zwart met 15 jaar garantie. De berging is voorzien van dubbel openslaande deuren. Het dak is voorzien van EPDM met 30mm isolatie en dakconstructie, afgewerkt met een zinken daktrim en zinken afvoerpijp (ontbrekend). De foto is genomen voordat de luifel aan de onderkant is betimmerd. Het geheel is gemonteerd op bestaande bestrating.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten berging met luifel Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten berging met luifel Nr.1 Houten berging met luifel op hardhouten palen met stelconpoten.  Houten berging met luifel Nr.1 Houten berging met luifel op hardhouten palen met stelconpoten. De berging is voorzien van 28mm verticaal sponningschroot zwart met

Read More »

Timelapse