Houten atelier Nr.1

Een mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.  

Houten atelier Nr.1

Prachtig houten atelier gemonteerd in Noordhorn. Omdat het in gebruik is als atelier, is gekozen voor een degelijk en goed isolerende houtsoort, 28mm fins vuren hout met 15 jaar garantie. Alle ramen en deuren zijn voorzien van kozijn en isolatieglas. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat met 19mm dakbeschot en folie. De binnenzijde van het houten atelier is voorzien van isolatie en afgewerkt met spanoplaat.

De eerste afbeelding is zoals het huisje afgeleverd is, en de daarop volgende foto’s zijn van later. De kleur die gebruikt is voor het beitsen van het atelier is: Friesenblau.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n garage, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Houten atelier Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@houtbouwmaterialen.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Houten atelier Nr.1 Een mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. Houten atelier Nr.1 Prachtig houten atelier gemonteerd in Noordhorn. Omdat het in gebruik is als atelier, is gekozen voor een degelijk en goed isolerende houtsoort,

Read More »

Timelapse