Handicarts overkapping Nr.1

Mooie overkapping gerealiseerd voor handicarts.

Handicarts overkapping Nr.1

Mooie overkapping voor handicarts gerealiseerd bij golfclub de groene ster in Leeuwarden. Als bekledingshout is gekozen voor 18mm western red cedar. Als dakbedekking is gekozen voor standaard asbestvrije golfplaat zwart. gemonteerd op gordingen 45 x 145mm. Geheel is gemonteerd tegen en op bestaand ijzeren framewerk. Voor de afwatering is gekozen voor een pvc bakgoot met afvoeren tot aan het maaiveld.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Handicarts overkapping Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Handicarts overkapping Nr.1 Mooie overkapping gerealiseerd voor handicarts. Handicarts overkapping Nr.1 Mooie overkapping voor handicarts gerealiseerd bij golfclub de groene ster in Leeuwarden. Als bekledingshout is gekozen voor 18mm western red cedar. Als dakbedekking is gekozen voor standaard

Read More »

Timelapse