Gastenverblijf Nr.1​

Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.

Gastenverblijf Nr.1

Zeer mooi gastenverblijf gerealiseerd. Als bekledingshout is gekozen voor larix gepotdekseld vuren rvs gespijkerd. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en folie. Het dak is afgewerkt met een pvc bakgoot met afvoeren. Verder is het verblijf voorzien van hardhouten tuindeuren in hardhouten kozijn en hardhouten ramen inclusief kozijnen. Binnen is een 28mm vloer aangelegd, toiletruimte gemaakt en een zolder.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Gastenverblijf Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@it-paradyske.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Gastenverblijf Nr.1​ Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. Gastenverblijf Nr.1 Zeer mooi gastenverblijf gerealiseerd. Als bekledingshout is gekozen voor larix gepotdekseld vuren rvs gespijkerd. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en

Read More »

Timelapse