U bent hier


Gastenverblijf + carport 1


Prachtige gastenverblijf met carport gerealiseerd. Als bekledingshout is hier gekozen voor 28mm zwart verticaal sponningschroot rvs gespijkerd met 15 jaar garantie. Het gastenverblijf is voorzien van luxe ramen en deuren in merantikozijnen en voorzien van dubbelglas. Als dakbedekking is hier gekozen voor oude hollandse pannen met houten boeidelen. De carport wordt ondersteund door hardhouten palen op poeren, en is voorzien van dakpanplaat antraciet met 19mm dakbeschot met folie. Als afwerking is hier gekozen voor een zinken mastgoot m37 met afvoer tot aan het maaiveld.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

 

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Project informatie

Type: Gastenverblijf + carport

Afgerond binnen: uur.

Gebruikte materialen: 28mm verticaal sponningschroot, meranti deuren en ramen, dakpanplaat

Gastenverblijf + carport


Blader door projecten

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten