Gastenverblijf + carport Nr.1

Een compact Gastenverblijf met carport. 

Gastenverblijf + carport Nr.1

Prachtige gastenverblijf met carport gerealiseerd. Als bekledingshout is hier gekozen voor 28mm zwart verticaal sponningschroot rvs gespijkerd met 15 jaar garantie. Het gastenverblijf is voorzien van luxe ramen en deuren in merantikozijnen en voorzien van dubbelglas. Als dakbedekking is hier gekozen voor oude hollandse pannen met houten boeidelen. De carport wordt ondersteund door hardhouten palen op poeren, en is voorzien van dakpanplaat antraciet met 19mm dakbeschot met folie. Als afwerking is hier gekozen voor een zinken mastgoot m37 met afvoer tot aan het maaiveld.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Gastenverblijf + carport Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@houtbouwmaterialen.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Gastenverblijf + carport Nr.1 Een compact Gastenverblijf met carport. Gastenverblijf + carport Nr.1 Prachtige gastenverblijf met carport gerealiseerd. Als bekledingshout is hier gekozen voor 28mm zwart verticaal sponningschroot rvs gespijkerd met 15 jaar garantie. Het gastenverblijf is voorzien

Read More »

Timelapse