Damwand garage Nr.1

Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen.

Damwand Garage Nr.1

Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. De garage is voorzien van 2 sectional deuren en een loopdeur. Het geheel is gemonteerd op een betonvloer. De carport is voorzien van een lessenaars dak met palen op poeren. Als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat zwart met 19mm dakbeschot en folie. De binnenzijde van de garage is voorzien van een zolder met steektrap.

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier. Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en facebook in de gaten. Daar worden regelmatig nieuwe modellen op geplaatst.

Foto's van deze creatie

Bekijk hier onder een reeks foto’s gemaakt van deze mooie houten garage. Bent u opzoek naar zo’n houten creatie, of wilt u graag iets laten bouwen wat hier op lijkt? Geef ons het nummer door, dan weten wij precies over welke u het heeft!

Recent opgeleverde projecten

Damwand garage Nr.1

Bel: 0511 – 474 655 info@houtbouwmaterialen.nl Maandag – vrijdag: 9:30 – 17:00 Bereik ons ook via whatsapp! Damwand garage Nr.1 Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. Damwand Garage Nr.1 Mooie damwand garage met carport voorzien van damwandprofiel platen. De garage is voorzien van 2 sectional deuren en een loopdeur. Het geheel is

Read More »

Timelapse