U bent hier

Houten tuinhuis

Een houten tuinhuis is een eye-catcher in de tuin. Elke eigenaar zal met trots zijn tuinhuis willen laten zien. Alle tuinhuizen zijn standaard voorzien van een opgeklampte loopdeur en 2 merantiramen. Indien u kiest voor 28mm of 32mm houtsoorten, dan geniet u standaard van 15 jaar garantie. Alle houtsoorten zijn standaard geïmpregneerd, waardoor u het eerste jaar geen onderhoud heeft.

 

U kunt eenvoudig de grootte van de berging of overkapping aanpassen. Dakbedekkingen, houtsoorten, ramen of deuren kunt u ook aanpassen.

 

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

Meer informatie

Bovenstaande afbeelding is voorzien van een overkapping en zijluifel. Hij is uitgevoerd in 28mm gepotdekseld vuren, en als dakbedekking is gekozen voor dakpanplaat antraciet met 19mm dakbeschot en folie. Verder is de overkapping voorzien van een hardhouten vlonder op hardhouten balklaag.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten