U bent hier

Houten Schuur

Houten schuren zijn een must have voor al uw tuinopslag en een pareltje in uw tuin. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard 15 jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw schuur. Al onze schuren zijn standaard geïmpregneerd, waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Al onze schuren zijn standaard voorzien van 2 hardhouten meranti ramen met of zonder roeden en een standaard opgeklampte loopdeur. Verder kunt u de schuur uitbreiden met vele extra(s). Denk hierbij aan een kopluifel, zijluifel of overkapping. In onze portfolio ziet u een kleine impressie van wat er allemaal mogelijk is.

 

Interesse?

Al uw wensen kunnen wij waarmaken. Als u een kleine schets / tekening naar ons stuurt, dan kunt u vaak binnen een paar dagen een offerte in de mailbox ontvangen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon (0511-474655) of de mail (info@it-paradyske.nl)

Meer informatie

Bovenstaande afbeelding is voorzien van 28mm fins vuren rabat met 15 jaar garantie, een opgeklampte loopdeur 2x gegrond en 2 merantiramen met roeden en glas 67 x 89cm 2x gegrond. Dakbedekking is dakpanplaat terracotta met 19mm dakbeschot en folie met een pvc bakgoot.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten