U bent hier

Houten paardenbox

Bent u op zoek naar een paardenbox / stal voor uw edele dier? Dan bent u bij Houtbouw it paradyske aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk, en ons kwalitatief hoge afwerking zijn wij een begrip in de houtbouw. Wij verzorgen tot in de puntjes, en volgens de wensen van de klant het hele project. U hebt de keuze uit vele houtsoorten, dakbedekkingen en binnenbekleding.

 

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

 

Meer informatie

Bovenstaande paardenboxen zijn voorzien van 28mm gepotdekseld vuren, hardhouten / stalen deuren en ramen, en een zijluifel van 100cm. Binnenzijde is voorzien van tussenwanden hardhout/staal en betonplex.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten