U bent hier

Houten garage(s)

Houten garages zijn een goed en duurzaam alternatief voor een stenen garage. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard 15 jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw garage. Al onze garages zijn standaard geïmpregneerd, waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Al onze garages zijn standaard voorzien van 2 hardhouten meranti ramen met of zonder roeden, een standaard opgeklampte loopdeur en een stel autodeuren of kanteldeur. Verder kunt u de garage uitbreiden met vele extra(s). In onze portfolio ziet u een kleine impressie van wat er allemaal mogelijk is.

 

Interesse?

Al uw wensen kunnen wij waarmaken. Als u een kleine schets / tekening naar ons stuurt, dan kunt u vaak binnen een paar dagen een offerte in de mailbox ontvangen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon (0511-474655) of de mail (info@it-paradyske.nl)

 

Meer informatie

Bovenstaande foto is een dubbele garage uitgevoerd in 28mm fins vuren rabat met 15 jaar garantie. Het dak is voorzien van metalen dakpanplaten in de kleur terracotta. De garage is verder voorzien van 2 sectionaldeuren electrisch, een hardhouten loopdeur, 5 merantiramen en een zinken mastgoot m37.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten