U bent hier

Houten blokhut

Houten blokhutten zijn een goedkoop alternatief voor de prefab schuren die wij fabriceren. Waar bij de prefab schuren de wanden in z’n geheel afgeleverd worden, is dat bij blokhutten niet het geval, deze moeten plank voor plank (stapelbouw) in elkaar gezet worden. Wij kunnen u op kantoor voorzien van de nodige informatie. Wij zijn dealer van Tuindeco en hebben een brochure met ontzettend veel modellen.

 

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in dit product, dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier.

Is dit niet helemaal wat u zoekt, houd dan onze site en Facebook in de gaten, daar plaatsen wij regelmatig nieuwe projecten op.

 

Meer informatie

Bovenstaande afbeelding is een kleine greep uit het assortiment. Hij is voorzien van een berging met overkapping. Alle blokhutten zijn aan te passen met verscheidene opties.


Onze producten


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten