U bent hier

Houtbouw

Houtskeletbouw en houtmassiefbouw

 

Betekent houtbouw dat de woning enkel met hout wordt gebouwd? Nee, het betekent wel dat alle dragende elementen van de woning uit hout zijn vervaardigd. Binnen deze sector winnen zowel houtmassiefbouw als houtskeletbouw aan populariteit. Deze manieren van bouwen hebben immers een aantal niet te miskennen voordelen. Hieronder een paar.

 

Houtbouw is eerst en vooral een stuk lichter dan klassieke bouwmethoden. Daardoor kunnen lichtere funderingen gelegd worden, waardoor vaak ook vele euro’s bespaard kunnen worden. Door de lichtheid van skeletbouw wordt het ook mogelijk om gemakkelijk extra verdiepingen bij te bouwen op een bestaande woning. Een ander voordeel is de snelheid van het bouwproces. De meeste houten elementen worden al voorhand gefabriceerd en moeten enkel nog geassembleerd worden op locatie. Hierdoor kunnen de kosten opnieuw flink gedrukt worden.

 

Nog andere voordelen zitten ‘m in de uitstekende thermische eigenschappen van hout. Isoleren wordt een fluitje van een cent. En daar profiteert niet alleen uw portemonnee van: ook het milieu zal u dankbaar zijn.

 

Of het nu gaat om een houten garage, houten schuur, houten lounge, houten loods, blokhutten, clubhuizen, fietsenstalling, of paardenbox bij Houtbouw it Paradyske bent u aan het juist adres. Indien u niet gevonden heeft wat u zocht op ons showterrein of op de website, dan doet u er goed aan, om uw eigen creatie in te leveren, want alles is mogelijk in de houtbouw. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk, en dat ziet u in al onze projecten terug. Wellicht krijgt u een nieuwe ingeving bij onze afgeronde houtbouw projecten.

Meer informatie

Bij Houtbouw it Paradyske kunt u terecht met al uw wensen. U kunt binnen en buiten kijken naar ons assortiment houtbouw projecten. Op al onze houtbouw modellen is alles aan te passen, zo kunt u uw eigen houten project samenstellen.


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten