U bent hier

Bedrijfsinformatie

Prefab en houtbouw op maat

 

Houtbouw it Paradyske staat voor verrassende mogelijkheden in de houtbouw. U kunt kiezen uit vele modellen waarop weer variaties mogelijk zijn; een schuur kan op die manier een clubgebouw worden en een tuinhuisje een atelier.

 

Ook heeft u bij ons volop keus in dakbedekkingen en verschillende houtsoorten. Uiteraard bepaalt u zelf waar mogelijk de maten: van onder tot boven èn van binnen.

 

 

Duurzaam en betaalbaar

Al onze bouwwerken staan op een hardhouten fundering en de wanden zijn opgetrokken uit speciaal geïmpregneerd vurenhout. Op die manier garanderen wij een lange levensduur. Door onze kleinschalige opzet en rechtstreekse aanvoer houden wij ons product echter betaalbaar.

 

 

Snel gebouwd dankzij prefab

Dankzij het prefab-systeem en onze vakkennis staat uw prieeltje of paardenbox in één, twee of drie dagen. In alle gevallen verzorgen wij – op vakkundige wijze en tot in de puntjes – de afwerking.

 

 

Persoonlijke service en deskundig advies

Wij regelen indien nodig uw bouwvergunning. U betaalt in de meeste gevallen alleen legeskosten. Wordt de vergunning afgekeurd, dan bent u ons niets verplicht. Mag uw schuur of garage wel geplaatst worden, dan geven wij u graag na afloop een deskundig onderhoudsadvies.

Meer informatie

Houtbouw it Paradyske staat voor verrassende mogelijkheden in de houtbouw. U kunt kiezen uit vele modellen waarop weer variaties mogelijk zijn; een schuur kan op die manier een clubgebouw worden en een tuinhuisje een atelier.


Offerte aanvragen

Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bericht.


  Offerte aanvragen

Onze producten


Wat kan houtbouw it Paradyske voor u betekenen?

Laatste nieuws

  • Website in aanbouw
  • Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan deze website, u kunt hierdoor mogelijk wat hinder ondervinden, wij doen o...

  • Lees verder
Nieuwste project

Houten Garage 12

Prachtige houten garage uitgevoerd in 32mm zwart gepotdekseld vuren en voorzien van een sectional deur, merantiramen ...


  Bekijk dit project
  Bekijk alle projecten